achter de schermen bij taxatie netwerk

René Klotz

René Klotz is directeur van Klotz Bedrijfshuisvesting, een kleinschalige door de wol geverfde bedrijfsmakelaardij en -taxatieonderneming die actief is in de regio Tilburg. René Klotz is voorzitter van het Taxatie Management Instituut (TMI) en oud voorzitter NVM Business. René Klotz is tevens directeur en 50% eigenaar van Taxatie Netwerk.

Robert van der Werf

Robert van der Werf is directeur van de Rotero Groep. Dit bedrijf ontwikkelt sinds eind jaren ’80 vernieuwende diensten voor makelaars en financieel adviseurs. Bekende formules zijn o.a. Huis & Hypotheek, Garantiemakelaars, Woonaccent, Makelaars Netwerk en RBMT. Robert van der Werf is 50% eigenaar van Taxatie Netwerk.

Rutger Tulner

Rutger Tulner is manager van Taxatie Netwerk. Rutger heeft meer dan 10 jaar ervaring opgedaan bij Makelaars Netwerk. Makelaars Netwerk ontwikkelt, regisseert en controleert grootschalige opdrachten voor vastgoedpartijen. Makelaars Netwerk is opgericht in 2004, beschikt over een netwerk van 250 NVM Makelaars en is uitgegroeid tot het grootste landelijke intermediair in de vastgoedmarkt. Het bedrijf werkt in heel Nederland voor o.a. ING Bank, ABN AMRO, Rabobank, de Volksbank, Obvion Hypotheken enzovoorts.